hjerte_v2 Group 6 Shape
Forkjoepsrettt og Adrian3

Felles forkjøpsrett: Som medlem hos oss har du nå forkjøpsrett til ca. 70 000 norske boliger

Boligbyggelaget Midt innleder samarbeid med 21 andre boligbyggelag i Norge

På generalforsamling i Boligbyggelaget Midt 9. mai 2019 ble det vedtatt at selskapet går inn i samarbeid med 21 andre boligbyggelag i Norge. Dette betyr at medlemskap i Boligbyggelaget Midt kan brukes til å kjøpe boliger i hele Norge.

Felles forkjøpsrett

Flere boligbyggelag tilbyr felles forkjøpsrett. Dette betyr at du med medlemskap i ett av boligbyggelagene på listen under kan bruke din opparbeidede ansiennitet også til å oppnå forkjøpsrett på boliger i de andre boligbyggelagene som omfattes av ordningen. 21 lag er med i ordningen felles forkjøpsrett, og disse er spredt utover hele landet. Du finner listen over de andre lagene nederst på siden. På boligbyggelagenes nettsider kan du lese mer om hvordan forkjøpsrett kan benyttes. Her vil du også finne en oversikt over boliger til salgs. Når du har funnet fram til en bolig du ønsker å kjøpe bør du ta kontakt med boligbyggelaget for å få opplysninger om hvordan du kjøper ny bolig eller benytter din forkjøpsrett.

De boligbyggelagene som er med i ordningen har avtalt at ansiennitet regnes fra 1. januar 2003. Du må melde deg inn i det boligbyggelaget der du ønsker å bruke forkjøpsretten.

Arendal BoligbyggelagKragerø Bolig- og ByggelagOMT BBL
BORI BBLKBBLPolarlys Boligbyggelag
GOBBLABORINGBO
Halden BoligbyggelagMOBO HelgelandSOBBL
HAUBOMosjøen og Omegn BoligbyggelagSkien Boligbyggelag
Kongsberg BoligbyggelagMOBOSunndal Boligbyggelag
KOBBLNordkapp BoligbyggelagVansjø Boligbyggelag

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk