Midtihjertet

Finalister til Midt i hjertet-prisen 2020

Stem på din favoritt.

I forrige uke ba vi dere nominere kandidater til Midt i hjertet-prisen. Vi har valgt tre finalister som er med i konkurransen om å vinne kr 30 000. Finalistene skaper viktige møteplasser og bolyst i området vårt, noe som kjennes ekstra viktig i den spesielle tida vi er inne i nå. Les om hver av kandidatene og avgi stemmen din under.

Du kan stemme til og med søndag 22. mars. Vi offentliggjør vinneren på hjemmesiden vår, Facebook og i nyhetsbrevet vårt i løpet av neste uke (uke 13).

Finalist 1: Frivillig Verdal

Begrunnelse fra innsender:
"En klar kandidat er Frivillig Verdal og deres flotte innsats på Elvebredden kafé. Der skapes det trivsel og mye aktivitet for beboere i nærområdet. Det er spesielt tilrettelagt for rullestolbrukere og enslige for å motvirke ensomhet. I tillegg foregår det mye frivillig aktiviteter utenom Elvebredden, for eksempel gratis fotballtur til Lerkendal og, ikke minst, ukentlig kaffestund på sjukeheimene i bygda."

Finalist 2: Nessegutten Tilrettelagt Fotball

Begrunnelse fra innsender:
"Nessegutten Tilrettelagt Fotball gir et idrettstilbud til personer med ulike former for tilretteleggingsbehov. Laget har spillere fra Frosta, Levanger, Verdal og Inderøy. De sprer ekte idrettsglede, de drives av frivillige, men på grunn av stort behov for ledsagere og avstand til arrangement hvor de kan spille mot andre lag, så koster det å drive laget. Det er ikke så mange fritidsaktiviteter som er tilrettelagt for personer med hjelpebehov i regionen vår, og jeg synes dette tilbudet fortjener all støtten de kan få."

Finalist 3: Verdal Teaterlag

Begrunnelse fra innsender:
"Verdal Teaterlag har drevet teater- og kulturarbeid i over 50 år. Dette arbeidet har skapt kulturopplevelser for tusenvis hvert år. Viktigst er kanskje teaterlaget som arena for barn og ungdom som får prøvd ut sitt talent i et inkluderende miljø. Eksempel på store produksjoner er Soria Moria (80 aktører i alle aldre), Reisen til Julestjernen (60 aktører, de aller fleste barn/ungdom), og nå Anne Franks dagbok (viktig budskap 75 år etter frigjøringen). Miljøet har også fostret mange profesjonelle - både skuespillere, musikere, sangere og produksjonsselskaper. Men grunnplanken er dugnadsånden og det sosiale miljøet - bolyst på sitt beste!"

Avstemmingen er avsluttet

Vinneren blir publisert på hjemmesiden vår, Facebook og i nyhetsbrevet vårt i løpet av uke 13.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk