Midtihjertet

Finalister til Midt i hjertet-prisen 2021

Stem på din favoritt.

I forrige uke ba vi dere nominere kandidater til Midt i hjertet-prisen. Vi har valgt tre finalister som er med i konkurransen om å vinne kr 30 000. Alle finalistene skaper viktige møteplasser og bolyst i området vårt. Les om hver av kandidatene og stem på favoritten din i skjemaet nederst på siden.

Du kan stemme til og med søndag 25. april. Vi offentliggjør vinneren på hjemmesiden vår, Facebook og i nyhetsbrevet vårt i løpet av neste uke (uke 17).

Finalist 1:
7610 Rampa på Ytterøy

Begrunnelse fra innsender:
7610 Rampa på Ytterøy er et viktig tilskudd til bygda. Rampa har rundet 20 år, og det har vært utfordrende tider ift corona. Vi trenger Rampa på Ytterøy, til gjengen som møtes rundt bordet for en kaffe og is, for de som får et realt måltid, for alle konfirmasjoner, tilstelninger, liv og røre de skaper på øya - lokal bolyst!

Finalist 2:
Alpingruppa, Inderøy Idrettslag

Begrunnelse fra innsender:
En fabelaktig dugnadsgjeng, med Robert Kristensen i spissen, har sørget for at det har vært stor aktivitet i Prestlia alpinanlegg i vinter. De har stått på siden i høst, med klargjøring av bakken (rydding) og etter hvert produksjon av snø. I den kalde perioden i januar sto de på dag og natt, med kontroll av produksjonen hver 3. time døgnet rundt.

Takket være deres innsats har det vært et kjempegodt tilbud til barn, unge og voksne, både fra Inderøy og fra Steinkjer og Verdal. Innsatsen deres har gjort det mulig å holde ekstremt lave priser til alle de 5.800 registrerte besøkende, i tillegg til alle de uregistrerte akerne som har benytta seg fritt av bakken.

Skolene i Inderøy har benytta anlegget i skoletida og det har vært elevkvelder i bakken. Også Sakshaug skoles SFO har benytta alpinanlegget flere ganger.

Til sammen var det over 50 aktive dugnadsdeltagere, mange av disse hadde heisvakter. Som heisvakter deltok både spesielt interesserte ungdommer og voksne, samt foreldre og besteforeldre. Aldersspennet på disse var mellom 20 og 80 år.

Alpingruppa har lagt spenstige planer for neste sesong, men det trengs friske midler for å kunne gjennomføre dem. Vi håper derfor Alpingruppa er aktuell til å motta midlene fra Boligbyggelaget Midt!

At det tilbudet som dugnadsgjengen i Alpingruppa har lagt grunnlaget for, har uten tvil skapt lokal bolyst.

Finalist 3:
BUA Levanger m/Vidar Aksnes i spissen

Begrunnelse fra innsender:
BUA Levanger bidrar så absolutt til å skape bolyst. Folk i alle samfunnslag benytter seg og har stor glede av alt det fine utstyret man kan låne der. De bidrar til at flere kan benytte seg av naturen og nærmiljøet i byen. På BUA kan du komme som du er og alle som møter Vidar og de flotte folkene som jobber på BUA går nok derfra og gleder seg til en skitur eller en tur i skateparken med lånt utstyr!

Avstemmingen er avsluttet

Vinneren blir offentliggjort på hjemmesiden vår i løpet av uke 17.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk