hjerte_v2 Group 6 Shape
Vektargardenfasade

Mandag 17. august åpner vi våre nye lokaler i Verdal!

Endelig er de nye lokalene våre i Vektargata 3 klare, og vi kan ønske kunder og samarbeidspartnere velkommen fra og med mandag. Vi gleder oss til å vise dere resultatet!

Hvorfor flytter vi?

Vi har hatt mange fine år i M. B. Landstads gate 1, som har vært hovedkontoret vårt siden 1998. Men etterhvert har behovet for mer moderne og praktiske lokaler begynt å melde seg. I en lengre periode jobbet vi med å finne en løsning for nye lokaler i M. B. Landstads gate. Men det viste seg å være krevende — blant annet på grunn av reguleringsmessige forhold.

Valget falt på Vektargården

Vi lette en god stund etter sentrumsnære lokaler, men det var ikke lett å finne alternativer som passet for oss. Da vi så at det var ledige næringslokaler i første etasje i Vektargården, valgte vi å kjøpe her. Vi tror at den nye beliggenheten vil være et positivt bidrag til Verdal sentrum. I tillegg gir den rom for moderne og funksjonelle lokaler for Boligbyggelaget Midt. Den sikrer oss også en plassering, både fysisk og strategisk, som understreker satsingen og troen vår på fremtiden.

Torget

Et samarbeidsprosjekt

Siden februar har vi og flere samarbeidspartnere vært i full sving med å planlegge og gjøre ferdig de nye lokalene. For alle som har planlagt et nytt hjem, vet at det er mye som skal på plass før man kan flytte inn. Men tross koronasituasjonen, har fremdriften vært i henhold til planen. Og det er takket være gode samarbeidspartnere, som vi ønsker å rette en stor takk til.

Velkommen!

Fra mandag 17. august er vi på plass i de nye lokalene våre. Åpningstidene er mandag til fredag kl. 9-15. Vi skulle gjerne invitert til en stor åpningsfest, men på grunn av koronasituasjonen avventer vi hvordan vi skal markere nyinnflyttingen. Men alle er hjertelig velkommen til å ta en titt og en kopp kaffe.

Følg oss gjerne videre på Facebook og nyhetsbrev.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk