Sommer

Sommerferie på Innherred

Vi anbefaler å være turist i eget fylke. Innherred er rik på opplevelser innen både mat, kultur og natur. Og når du er medlem i Boligbyggelaget Midt, får du medlems rabatt hos flere av aktørene.

Den Gyldne Omvei på Inderøy

For mange hører det med å besøke Den Gyldne Omvei om sommeren. Her kan du besøke lokale gårdsbutikker og kunsthåndtverkerer i verkstedene sine. Du kan vandre i Straumen og besøke fotoustilling, galleri, kunstverksted og koselige kafeer. Vi anbefaler kafeen og gjenbruksbutikken Kjerringa med Straumen. Butikken ligger i hjertet av Straumen, i det vesle rødmalte 1700-tallshuset Klokkarstu. Her får du kjøpt kokekaffe, deilige vafler, gammeldags kaffebrød og noe godt i glasset, som kan nytes både inne i Klokkarstu og ute i hagen. Og du kan kjøpe med deg både koppen og inventaret etter du har drukket kaffen og slppet av i stolen.

Den gyldne omvei

Vi anbefaler å bo nede ved sjøen hos Koa Camping og ta et besøk til Gulburet, hvor du kan nyte en deilig lunsj med lokale produkter. Gulburet er et av flere steder som selger lokalmat, og aktørene langs den Gyldne Omvei tilbyr alt fra brødvarer og eksklusivt syltetøy til foredlete kjøttvarer som skinke og pølse, øl og akevitt. En kjøretur i det nydelige kulturlandskapet på Inderøy byr på mange overraskeler, og kanskje lurer din nye favorittsmak rundt neste sving? Tips til turer er: Kulturstien Straumen-Vangshylla Northugrunden og Letnes Kultursti

kjerringa me straumen ute i hagen

Opplevelser i Verdal

Tilbring en dag på historiske Stiklestad
Sommeren på Stiklestad byr på aktiviteter for hele familien. Kombiner en opplevelsesrik dag med et deilig måltid på Resturant Skalden. Eller kanskje frister det med en kaffe og softis?
Under olsok dagene på Stiklestad 25-30 juli kan du få med deg foredrag, konserter, og utstillinger. Og veien til hotellrommet er kort, dersom du ønsker å overnatte.

Trekker du ned mot sentrum kan du nyte god mat på en av sentrums uteserveringer, og titte innom ulike butikker.
Hos samarbeidspartner Cartofflene vil du finne det du trenger til hus og hage, få muligheten til å se på kunstutstilling i galleriet - og nyte deilige kaker og snitter i Cartofflenes pop up cafe, som er noen lørdager.

Stiklestadir

Dra til seters i Snåsa

Snåsas mange setre inviterer deg til minnerike opplevelser i Snåsas fjellverden. Dra til seters og bli lykkelig! Smak på hjemmekinna smør og nykokt rømmegrøt og la ungene herje. Det er sommer og setertid! Tips til setre dere kan besøke er Holsingseteren, Dravlanseteren og Eggenseteren.

Ku

Medlemsfordel Dravlanseteren

25% rabatt på middag

Andre medlemsfordeler

Se hvilke andre medlemsfordeler du får gjennom oss her

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk