hjerte_v2 Group 6 Shape
Handvask

Våre tiltak for å minimere koronasmitte

Vi stenger kontorene våre til og med 13. april

På grunn av retningslinjer fra kommuner og helsemyndigheter i området vårt, stenger vi kontorene våre for besøk fra og med torsdag 12. mars til og med 13. april. Det er mulig at perioden forlenges. Vi følger utviklingen og oppdaterer denne siden så snart vi vet mer.

Redusert bemanning

Skoler og barnehager i området vårt stengte fra og med 12. mars, som innebærer at flere av våre ansatte må være hjemme med barn eller jobbe hjemmefra. Vi holder virksomheten i gang i størst mulig grad, og oppfordrer til å ringe og sende e-post hvis dere har spørsmål. Her finner du kontaktinformasjonen vår. Vi sjekker også postkassene våre med jevne mellomrom.

De tekniske tjenestene våre løper som normalt inntil videre.

Reduserte åpningstider på telefon

På grunn av redusert bemanning, har vi også begrenset åpningstid på telefon. Vi kan nås på telefon mellom kl. 10-14 de neste par ukene.

Generalforsamlinger før påske er avlyst

Vi avlyser generalforsamlinger som er planlagt før påske. Vi følger med på myndighetenes anbefalinger og kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer. Vi tar direkte kontakt med styrelederne det gjelder om dette.

Generalforsamlinger etter påske

Vi følger med på myndighetenes anbefalinger og kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer. Vi tar direkte kontakt med styrelederne det gjelder så snart vi vet mer om situasjonen og når det nærmer seg planlagt tidspunkt for generalforsamling.

Dette sier loven om gjennomføring av generalforsamling

Det er ikke anledning i dagens lovgivning til å avholde møtet elektronisk eller ved oppmøte pr telefon. Det er krav om at det må være et fysisk møte. Det er heller ikke noe krav om antall oppmøtte for at en ordinær generalforsamling eller årsmøte skal kunne fatte et gyldig vedtak. Møtet kan imidlertid utsettes.

Både borettslagsloven og eierseksjonsloven har regler om tidsfrist for avholdelse av årsmøte/generalforsamling innen juni måned. Fristen følges av plikt til registrering av regnskaper o.l. i brønnøysundregistrene, med mulig tvangsmulkt dersom fristen oversittes. NBBL nå ber regjeringen utsette frister og komme med en svært rask avklaring. ​Det er ikke bestemt når departementet avklarer om frister vil bli utsatt.

Vi følger situasjonen

Nå skjer utviklingen raskt fra dag til dag, slik at situasjonen fremover er uoversiktlig. Dersom tidspunktet for møtet er noe frem i tid, er det forventet at situasjonen blir mer klargjort etter hvert og at det kan komme tydeligere retningslinjer fra helsemyndighetene.

Ta vare på hverandre

Dette er uvante og utfordrende tider for alle, og det er en ny og ukjent situasjon vi står overfor. Vi håper dere tar vare på hverandre i denne spesielle tiden. Og vi oppfordrer alle medlemmene våre til å følge rådene fra Folkehelseinstituttet. Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på. Vi er her for dere om dere trenger oss.

Hilsen oss i Boligbyggelaget Midt

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk