Forside Bomidt

Vi avslutter det nasjonale fordelsprogrammet. Husk å ta ut bonusen din.

Vi har bestemt oss for å avslutte det nasjonale fordelsprogrammet Boligbyggelagenes Medlemsfordeler fra 1. januar 2022. Dette gjelder alle fordelspartnerne hvor du får utbetalt bonus.

Bakgrunnen for oppsigelsen

Grunnen til dette er at svært få av disse fordelspartnerne holder til i vårt geografiske område. Vi ønsker å støtte lokal handel og vil derfor tilby mest mulig lokale fordeler til medlemmene våre. De fleste lokale medlemsfordelene står derfor fortsatt ved lag.

Det nasjonale fordelsprogrammet omfatter følgende leverandører

Avarn Security, Boreal og Hurtigruten, Byggmakker Nord*, Colosseum Tannleger, Dekk1, Flügger farve, Forsikring for medlemmer (If), Hotell for medlemmer, If Sikkerhetsbutikk, IT Marked, Legalis, Modena, Montér, nettbutikker med bonus, Polar Kraft, Skousen Hvitevarer, Thon Hotels, Tilbords og Wright Trafikkskole.

* Vi fortsetter imidlertid samarbeidet med Byggmakker etter nyttår. Da utgår bonusordningen, og vi kommer tilbake til dere med informasjon om hvordan den nye medlemsfordelen hos dem vil bli.

Hva betyr oppsigelsen for deg?

Fra 1. januar 2022 har du ikke rett til bonus eller rabatt hos leverandørene som er med i det nasjonale fordelsprogrammet. Du har heller ikke mulighet til å ta ut oppspart bonus. Du bør derfor sørge for å betale ut bonusen din før årsskiftet, sånn at den ikke gå tapt.

Utbetal bonusen din på følgende måte

  1. Logg inn på Min side.
  2. Gå til fanen som heter “Mitt medlemskap”.
  3. Velg undermenyen som heter “Bonus”.
  4. Sjekk om du har lagt inn riktig kontonummer under “Mine kort- og kontonummer” og “For utbetaling”.
  5. Sjekk hva du har i bonus. Skriv inn dette beløpet under “utbetal bonus” og trykk på knappen som heter “utbetal bonus”.

Fortsatt medlemsrabatt

De andre, lokale fordelspartnerne vil fortsette å tilby medlemsrabatt til deg som vanlig. Se en oversikt over alle fordelspartnere her: bomidt.no/medlemsfordeler

Hva skjer med forsikringen?

Du som har forsikring gjennom fordelsprogrammet mister medlemsbetingelsene ved neste hovedforfall. Fra og med da vil du derfor få tilbud om forsikring til ordinær pris.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk