hjerte_v2 Group 6 Shape
IMG 7661

Julegavetips til hele familien

Skal du gi julegave til den stilsikre vennen din, den miljøbevisste sønnen eller den aktive mammaen din? Vi gir deg tips til hvor du bør handle årets julegaver. Alle butikkene er i regionen vår. Og alle butikkene tilbyr rabatt til deg som er medlem i Boligbyggelaget Midt.

Interiør

Har du lyst til å gi bort interiør, men er usikker på hva? Hvorfor ikke gi bort en interiørveiledning med Jannicke Interiør? Det er en gave som passer både til den stilsikre og til den som ikke har peiling.

Bohus er mest kjent for møbler. Men butikkene i Verdal, Steinkjer og Namsos har også et rikt utvalg av interiør som for eksempel lys og servietter, lykter og lysestaker i tillegg til duker og pledd.

Harde pakker er populært, også hos voksne. Det finner du garantert hos Byggmakker. Skal du gi gave til noen som skal pusse opp hjemme, finner du det meste de trenger her. Du får også kjøpt pyntegjenstander i mange stilarter.

Hva med å gi bort en gave som lyser opp i vintermørket? Fargerike på Verdal har lysestaker, lykter og lamper i ulike stilarter.

Interiøret får en ekstra verdi når det forteller en egen historie. I bruktbutikken Kjerringa me` Straumen finner du retroskatter som passer både den interiørinteresserte og miljøbevisste.

Hos Rørlegger`n Verdal og Inderøy får du kjøpt lekkert tilbehør til badet. Du kan handle både i den fysiske butikken og i nettbutikken deres. Hva med å gi bort en pen såpedispenser i porselen eller en krukke i marmor?

Hos Rørlegger`n Verdal og Inderøy får du kjøpt tilbehør til badet fra Bloomingville.
Hos Rørlegger`n Verdal og Inderøy får du kjøpt tilbehør til badet fra Bloomingville.

Medlemsrabatt på interiør

Jannicke Interiør
10 % rabatt på interiørtjenester

Bohus Namsos, Steinkjer og Verdal
15 % rabatt på veiledende priser

Byggmakker Nord
Inntil 30 % rabatt og alltid 4 % bonus

Fargerike Verdal/Enes og Olsen Malerforretning
10 % rabatt på varer i butikk

Rørlegger`n Verdal og Inderøy
15 % rabatt på materiell

Mat/drikke

Hos Gulburet på Inderøy får du kjøpt alt fra bakst, ost, spekemat, geléer, urter, urkornmel, sjokolade, drops og honning. Her oser det kvalitet av alle produktene. I tillegg kan du kombinere julehandelen med en tur innom gårdscaféen. Hvem har sagt at julehandelen må være stressende?

Å få en opplevelse kan være like hyggelig som å få en pakke under juletreet. Inviter vennen din med til Restaurant Skalden på Stiklestad og spis et deilig måltid på historisk grunn. Eller ta med samboeren din på en middag på koselige Ørens Meieri i Verdal sentrum.

Hvis du skal rive i skikkelig, så anbefaler vi gourmétrestauranten Experience RestaurantKulturgården Bjerkem i Henning. Her får du økologisk mat i et tidligere fjøs som er omgjort til en rustikk og eksklusiv restaurant. Vi garanterer en uforglemmelig opplevelse.

På Bjerkem får du også kjøpt økologisk mel fra Gullimunn, som laget av gamle kornsorter. Gi bort en julegave som er ispedd sunt bondevett og kjærlighet til naturen.

Hva med å gi bort en nostalgisk opplevelse? I bruktbutikken og caféen Kjerringa me` Straumen på Inderøya ligger kokekaffen som en duft av barndom i lokalet. Kjøp noe godt å bite i til kaffen, len dere tilbake og ta en pause fra hverdagen midt i Straumen sentrum.

Ørens Meieri bruker lokale råvarer i middagsrettene sine.
Ørens Meieri bruker lokale råvarer i middagsrettene sine.

Gullsmed og optiker

Det er stas å gi bort smykker da de gjerne får en ekstra affeksjonsverdi. Husby Optikk holder til både i Steinkjer og Inderøy og selger smykker fra de norske merkene Bjørg, Espeland og Gulldia i tillegg til bunadssølv. Hva med å gi et smykke til noen du er glad i?

Smykke i forgylt sølv og blå topaz fra Bjørg Jerellery
Smykke i forgylt sølv og blå topaz fra Bjørg Jerellery

En klokke er både dekorativ og nyttig og en perfekt gave til noen som betyr mye for deg.

Kjenner du noen som har bolig med utsikt eller som trives ute i naturen? Da er Husby Optikks kikkerter og kniver midt i blinken.

Hos Husby Optikk får du kjøpt julegaver til hele familien.
Hos Husby Optikk får du kjøpt julegaver til hele familien.

Avisabonnement

Gi en gave som er både praktisk og nyttig. Med et digitalt abonnement på Innherred kan du lese avisa på nettbrettet uansett om du er på hytta eller i utlandet på ferie.

Kulturopplevelser

Lite slår en fin opplevelse sammen med noen du er glad i. Vårt tips er Riksteatrets "Eg snakkar om det heile tida" i Aulaen Verdal i februar. Se en oversikt over flere konserter og forestillinger i området vårt her. Hvis du er usikker på hvilken dato som passer, så kan du jo heller gi et gavekort som er øremerket en kulturopplevelse i området vårt.

Medlemsrabatt på Rikesteatrets "Eg snakkar om det heile tida"

Kr 75,- i rabatt på ordinær billettpris

1920 x 1080 Eg snakkar BILDE

Treningsabonnement

Mange ønsker å leve sunnere når jula er ferdig. Hva med å gi god helse i julegave? Care Treningssenter holder til i både Levanger, Verdal, Steinkjer og Namsos.

Medlemsratt på trening

Rabatt på tegning av medlemskap

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk