hjerte_v2 Group 6 Shape
Aktiv

Aktiv Levanger og Aktiv Verdal

Kr 5000,- i rabatt på tilretteleggingsgebyret fra Aktiv Levanger og Aktiv Verdal

Medlemsfordel

Aktiv Levanger og Aktiv Verdal tilbyr alle Midt-medlemmer en rabatt på kr 5000,- på tilretteleggingsgebyret.

Andre vilkår: Provisjon: 1-3% av salgssum (minimum kr 40.000,-), Tilrettelegging kr 13.000 (BoMidt medlemmer kr 8.000,-). Visning kr 1.750,- pr. stk. Oppgjørsgebyr kr 3.800,- Oppdragsgebyr kr 1.000,- Markedsføringspakke: Minimum kr 12.000,- I tillegg kommer informasjon som megler må innhente for å gjennomføre salget (kommunal informasjon, tinglyste erklæringer, boligsalgsrapport, foto m.m.)

Om Aktiv

Med lang erfaring i bransjen, har Aktiv den lokalkunnskapen og nettverket som trengs for å gjøre en best mulig jobb for kundene. Aktiv omsetter både brukte og nye boliger, tomter, hytter og næringseiendommer.

Aktiv har solgt flere leiligheter i borettslagene og sameiene våre og kjenner derfor denne boformen godt. Hvis du skal selge leiligheten din, er Aktiv derfor et trygt valg av megler.

Aktiv stiller med et solid støtteapparat bestående av jurister, banker og forsikringsselskaper. De samarbeider med Aasen Sparebank og Grong Sparebank på alle bankområder og deler lokaler med Aasen Sparebank både i Levanger og Verdal.

Vurderer du å selge bolig?

Kontakt Aktiv Levanger og Aktiv Verdal

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk