hjerte_v2 Group 6 Shape
Flugger

Flügger farve

20 % rabatt på ordinære varer og 5 % bonus på alle produkter

Medlemsfordel

  • 20% rabatt på ordinære varer. Gjelder ikke kampanjevarer eller varer til nedsatt pris.
  • 5% bonus på alle produkter. Gjelder hele butikken - også kampanjer og tilbudsvarer.

    For å få bonus må du ha aktivert medlemskortet ditt. Fremvis fysisk medlemskort i kassen for å få rabatt på kjøpet, og dra medlemskortet eller registrert bankkort i betalingsterminalen for å få bonus.

Om Flügger farve

Flügger har 64 butikker i Norge og mer enn 550 til sammen i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Finn din Flügger-butikk.

Røttene deres strekker seg helt tilbake til 1890 i Danmark, og i 2015 feiret de derfor 125 års jubileum. Flügger har alltid vært leverandør til profesjonelle malere, og derfor er det heller ikke tilfeldig at det er en maler i annonsene og vinduene deres. Siden 1975 har de imidlertid også gitt profesjonell veiledning og solgt produktene sine til privatpersoner. Da startet de Flügger farve-kjeden, som er rettet både mot profesjonelle og private.

Hos Flügger farve vil du alltid møte faglig kompetente medarbeidere, som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for. Sammen med deres høye produktkvalitet gir det deg det beste utgangspunktet for et godt resultat hele veien gjennom prosjektet.

De er markedsledende i Danmark, og for dem er ikke maling bare maling. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordinert sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og de selger utelukkende produkter som gir deg de aller beste resultatene.

La deg inspirere på flügger.no

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk