hjerte_v2 Group 6 Shape
Gsport Gmax

G-MAX OG G-SPORT (Kun i utvalgte butikker)

5 % bonus på alt

Medlemsfordel

  • 5 % bonus på alt

Tilbudet gjelder kun i utvalgte butikker.

Du må fremvise medlemskort for å få rabatt på kjøpet og dra aktivert medlemskort eller registrert bankkort i betalingsterminalen i kassen for å få bonus.

Se ukens kundeavis - husk at du får 5 % bonus i tillegg.

Om G-SPORT

G-SPORT er Norges største og ledende sportskjede med en stolt historie på over 100 år. G-SPORT er en av Norges sterkeste merkevarer med en unikt høy kjennskap i befolkningen. Kjeden er tilgjengelig over hele landet gjennom sine 150 G-SPORT butikker og 17 G-MAX varehus. G-SPORT og G-MAX er kjent for sitt brede utvalg av sportsutstyr til markedets beste priser. G-SPORT er også en av de største bidragsyterne til breddeidretten i Norge og har tegnet hundrevis av samarbeidsavtaler med lokale idrettslag og bedrifter.

Om G-MAX

G-MAX er store sportsvarehus som inneholder absolutt alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster. G-MAX fremstår som et sportseldorado uten sidestykke og appellerer til alle typer utøvere og disipliner. Med rikelig plass til å vise alle typer utstyr og bekledning, er kjeden både en kilde til inspirasjon og en gjennomarbeidet salgsmaskin. G-MAX representerer Norges største innkjøpssystem for sportsartikler og gir kunden minimale priser i kombinasjon med stort utvalg og fagkompetanse.

Les mer på gsport.no

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk