hjerte_v2 Group 6 Shape
If Sikkerhetsbutikk

If Sikkerhetsbutikk

Sikkerhetsprodukter til medlemspris

Medlemsfordel

I If Sikkerhetsbutikk handler du som medlem i boligbyggelag til samme fordelaktige priser som If-kunder. Du finner blant annet rabatterte sikkerhetsprodukter til båt, bil og hjemmet ditt samt et utvalg av førstehjelpsutstyr. Butikken har ekstra gode tilbud hver måned.

I sikkerhetsbutikken finner du blant annet:

Leie av barnesete
Redningsvest

Jumpspower

Pakke med komfyrvakt og slukkeskum

Tyveri- og bevegelsesalarm

Se mer i If Sikkherhetsbutikk.

Trenger borettslaget/sameiet ditt utstyr til brannvern?

If tilbyr pakkeløsninger og produkter til medlemspris.

Om If

If er et samfunnsengasjert forsikringsselskap som blant annet samarbeider med Trygg Trafikk, Norsk Brannvernforening og CICERO Senter for klimaforskning.

If tilbyr hele bredden av skadeforsikringsløsninger og -tjenester, for alt fra privatpersoner til globale industriselskaper. Ifs virksomhet er delt inn i forretningsområdene Privat, Bedrift, Industri og Baltikum.

If har 6 800 dyktige medarbeidere, derfor kan kundene deres føles seg trygge på at at de vil få den hjelpen de trenger hvis noe skulle skje. De vil også at det skal lønne seg for deg som kunde å velge If. Derfor tilbyr de sine eksisterende og nye kunder en rekke fordeler, som If fordelsprogram og egenandelsfordel for privatpersoner, Mine sider for privatkunder og If Login for bedriftskunder.

Les mer på if.no.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk