hjerte_v2 Group 6 Shape
580 x 580

JUL PÅ NY

La det bli Jul – på ny!

Som Boligbyggelaget Midt medlem for du rabattert billettpris - 250 kr. Benytt deg av tilbudet ved å bestille gjennom Kultars sider, eller benytt deg av linken nederst i artikkelen. Velg BoMidt-rabatt og skriv inn kodeord MidtKultar.

Tid:
Frosta kirke 19.desember kl. 19:00
Ekne kirke 20.desember kl. 19:00
Stiklestad kirke 21.desember kl. 18:00
Levanger kirke 22.desember kl. 18:00

I storsatsingen JUL PÅ NY, tar Magnus Hestegrei med seg et strålende ensemble av eminente musikere og artister fra det ganske Trøndelag. Sammen skal de la kirkerommet gi gjenklang av vakker sang, fengende musikk og lun humor. Blant pulserende pianospill, følsomme fiolintoner og desemberstemte gitarer møter dere Julie Vikestad Olsen, Jeanett Hoseth, Daniel Trustrup Røssing, Einar Olav Larsen, Kristian Raanes, Andreas Helland og Johan Flønes.

”Jeg satt ved vinduet i den nordre enden på Stjørdal stasjon en sen desemberdag i 2007 og tittet ut mot den blå-grå traverskrana, som den dag i dag står skrevs over jernbanesporene. Skriveblokka i uniformlomma ropte på meg, og da jeg gikk av toget etter en liten time, hadde jeg kladden til låta JUL PÅ NY. Julepermisjonen fra førstegangstjenesten var etterlengtet, like etterlengtet som det nå er å få satt opp kirkekonserter i hjemfylket, like oppunder jul. At jeg får gjøre det med flere av de ypperste artister og musikere Trøndelag har å by på, er rene julebonusen”

Velkommen, og la det bli Jul – på ny!

Les mer og book billetter her: https://kultar.no/billetter/magnushestegrei/

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk