hjerte_v2 Group 6 Shape
Facebook arr

Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien!

Som Boligbyggelaget Midt medlem for du rabattert billettpris - 180 kr. Benytt deg av tilbudet ved å bestille gjennom Kultars sider, eller benytt deg av linken nederst i artikkelen. Velg BoMidt-rabatt og skriv inn kodeord MidtKultar.

Tid: tirsdag 31. mars klokka 18:00 i Aulaen Verdal


Om stykket
Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus.

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!

Passer for barn fra 3 år.

Team
Dukkemaker, Dukkedesigner, Regissør: Kirjan Waage
Dukkedesigner: Gwendolyn Warnock
Animasjon: Sigurd Slåttebrekk
Musikalsk arrangør: Aleksander Waaktaar
Produsent: Rebecca Mathisen

Forestillingslengde: 35 minutter (ingen pause).

Etter en idé av Sigurd Slåttebrekk.

Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk