Foto: INR

Baderomstrender

Ønsker du å pusse opp badet, men er usikker på hvilken stil du skal velge? Jorid Kjølsvik Selseth i Rørleggern`n Verdal AS har oppsummert årets baderomstrender.

Sorte detaljer

Uansett hvor vi vender oss nå er det sort som er den gjennomgående fargen hos leverandørene. Matt sorte detaljer er i vinden som aldri før, og nå har du mulighet til å velge alle detaljer på badet i denne overflaten. Dette gir skarpe og dramatiske detaljer, som sammen skaper et stilig uttrykk. Prikken over i’en er spennende belysning i speil og rommet ellers.

Foto: Tapwell
Foto: Tapwell
Foto: Purus
Foto: Purus

Overflater

Som en kontrast til harde materialer og blanke overflater ser vi at trenden med matte overflater fortsetter utover 2018. Våtromsmaling på en eller to vegger og matt overflate på både flis og innredning gir en fin kontrast til porselen og detaljer på dusj og armatur, som ofte er blank. Vi ser også mer innslag av tre, varme toner og rene linjer – og hvem hadde trodd at marmor skulle bli noe av det mest trendy du kan velge på badet?

Foto: Foss Bad
Foto: Foss Bad
Foto: Macro
Foto: Macro

Grønt er skjønt

Badene skal ikke være sterile, men oppleves som lunt og fresht. Grønne planter gjør underverker for et hvert baderom og grønt passer til alt. Vi anbefaler varmt Bostonbregne, florlette Venushår eller den markante, skulpturelle Fuglerederbregnen på et bord eller på gulvet. Husk å dusj plantene i ny og ne!

Foto: Korsbakken
Foto: Korsbakken
Foto: INR
Foto: INR

Speil, speil på veggen der

Et speil kan ha flere funksjoner, blant annet oppbevaring, og lys og form har mye å si for romfølelsen. Er badet lite kan kanskje et speilskap være beste løsning, med mulighet for oppbevaring. Ønsker man et minimalistisk preg kan en enkel speilplate med pendler på hver side være løsningen. Uansett hva du velger, er det viktig å tenke på belysning og formål med speilet. Vi kommer til å se mer og mer av runde speil med baklys i tiden fremover.

Foto: Foss Bad
Foto: Foss Bad
Foto: Dansani
Foto: Dansani

Medlemsfordel hos Rørleggern`n Verdal AS

Som medlem i Boligbyggelaget Midt får du 15 % rabatt på materiell og gunstig timepris hos Rørleggern`n Verdal. Les mer her.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk