hjerte_v2 Group 6 Shape
Beboerskolen

Beboerskolen – kurs for beboere i borettslag og sameier

Få innsikt i hvordan du kan bidra til et godt miljø i borettslaget ditt.

På nettsiden til Beboerskolen finner du kurs som er skreddersydd til deg som beboer i borettslag. Kursene kan gjennomføres på PC, nettbrett og mobiltelefon. Hver leksjon tar kun noen minutter å gjennomføre. Og de er helt gratis.

Som beboer i borettslag må du bo tett på naboene dine og dere må ta flere avgjørelser i felleskap. Da kan det være greit å ha litt kunnskap om hva et borettslag er, hvilke regler du må forholde deg til og hvem som har ansvar for hva. Beboerskolen gir deg kunnskap som kan gjøre det enklere å bidra til et godt miljø i borettslaget ditt.

Hvordan får du tilgang til Beboerskolen?

For å få tilgang til Beboerskolen, må du logge inn på Min Side eller i Portalen. Når du har logget inn, velger du Beboerskolen, og så har du tilgang til alle kursene.

Har du ikke tilgang til Portalen?

Hvis du ikke har logget inn i Portalen tidligere, må du opprette en ny bruker ved å velge Registrer bruker. For å opprette ny bruker må du være registrert eller medlem i Boligbyggelaget Midt. Du må i tillegg bruke samme e-postadresse eller mobilnummer som du har registrert hos oss tidligere.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?

Ikke nøl med å kontakte oss.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk