Bilde til hjemmesiden

Bli hjølpin i boligmarkedet

Boligbyggelaget Midt lanserer Hjølpin — en prismodell som åpner døra inn til boligmarkedet for deg som mangler den siste delen av finansieringen. De første boligene som tilbys med denne prismodellen er 10 utvalgte leiligheter i Kvislaparken borettslag i Verdal. Hjølpin-leilighetene har salgsstart 1. september.

Slik fungerer Hjølpin

I Kvislaparken borettslag i Verdal kan du velge å kjøpe 10 av leilighetene til ordinær salgspris eller med Hjølpin. Hvis du velger Hjølpin, får du rundt 10 % avslag på ordinær salgspris. Til gjengjeld får Boligbyggelaget Midt rett til å kjøpe boligen når du ønsker å selge. Boligbyggelaget Midt kjøper da boligen for en salgspris som er regulert i henhold til Eiendom Norges boligprisindeks for Midt-Norge. Du sitter igjen med en eventuell prisøkning som gevinst. Det eneste kravet du må oppfylle for å kjøpe med Hjølpin, er at du må være medlem i Boligbyggelaget Midt.

Hvis Boligbyggelaget Midt ikke ønsker å kjøpe boligen, kan du selge boligen på det åpne markedet på vanlig måte.

Priseksempel hjolpin3

Hvorfor lanserer Boligbyggelaget Midt Hjølpin?

- Økende byggekostnader gir høyere boligpriser og kombinert med krav til egenkapital på 15 % gjør dette at mange strever med å komme seg inn på boligmarkedet. En av Boligbyggelaget Midts viktigste oppgaver er å skaffe gode boliger til medlemmene våre. Med Hjølpin gjør vi det enklere å komme seg inn på boligmarkedet for de som mangler den siste delen av finansieringen, sier Vegar Furunes, daglig leder i Boligbyggelaget Midt.

Gir flere mulighet til å realisere boligdrømmen

Første Hjølpin-prosjekt ut er Kvislaparken borettslag i Verdal. Utbygger er Stiklestad Eiendom, og de tror Hjølpin kommer ekstra godt med i den spesielle tida vi er inne i.

Kvislaparken borettslag får et koselig og barnevennlig uteområde.
Kvislaparken borettslag får et koselig og barnevennlig uteområde.

- Flere har tapt inntekt og blitt permittert på grunn av koronaen. Vi håper at Hjølpin kan bidra til at disse fortsatt kan realisere boligdrømmen sin, sier daglig leder i Stiklestad Eiendom, Brynjar Farstad.

Les mer om Kvislaparken borettslag her.

Informasjonsmøte

Boligbyggelaget Midt, Stiklestad Eiendom og Eiendomsmegler 1 inviterer til et informasjonsmøte om Hjølpin og Kvislaparken borettslag tirsdag 1. september. Les mer her.


Om Boligbyggelaget Midt

Boligbyggelaget Midt er en av Midt-Norges største boligaktører med kontorer på Verdal, Levanger og Steinkjer. Midt leverer økonomi- og regnskapstjenester, renovering, vedlikehold- og vaktmestertjenester til 3000 boliger i Trøndelag. Boligbyggelaget Midt har 4000 medlemmer og forvalter borettslag og sameier fra Namdalseid i nord til Frosta i sør. I tillegg tilbyr Boligbyggelaget Midt en rekke fordeler til medlemmene sine.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk