2008 05 Norge 09 Hurtigroute 076

Få mer ut av feriepengene på norgesferie

Korona og mulige restriksjoner har kanskje tatt fra deg lysten og muligheten til å reise utenlands. Ønsker du en aktiv ferie, en byferie, eller noen late dager på en flott sandstrand, så finner du mange gode alternativer i Norge. La oss håpe dette blir mulig i sommer!

Norge – ditt nærmeste ferieland

Naturopplevelser med fjell og fjorder, fiske og sykkelturer. Lyse sommernetter, rusle gatelangs i en av de mange flotte sommerbyer Norge har å by på. Her er det bare å velge fra øverste hylle. Her i landet finner du en bredde og et spekter av aktiviteter og opplevelser du neppe finner noe annet sted i verden.

Thon Hotels

Thon Hotels tilbyr destinasjoner med flotte naturopplevelser eller hoteller sentralt plassert for de som ønsker det mer urbane. Mange av Thon sine hoteller har også gode restauranter som satser på norske lokale råvarer. Uansett hvordan du velger å tilbringe årets sommerferie gir Thon Hotels deg en god pris på hotellovernatting. Nå får du 25 % rabatt på opphold i sommer – og full fleksibilitet på bestillingen.

2020 04 17 Thon Hotel Lofoten Suite 1

Sommerkampanje hos Thon Hotels

Thon Hotels har medlemspriser på alle sine hoteller i Norge. Medlemspris hos Thon gir deg 12 % rabatt og muligheten til at du kan betale når du kommer på hotellet. Rommet kan avbestilles inntil kl. 16.00 samme dag. Eventuelt kan andre kampanjer som sommerkampanjen forekomme, som gir deg enda bedre priser. Bestill oppholdt gjennom sommerkampanjen her.

Hotell for medlemmer

Hotell for medlemmer kan varte opp med flere hundre hoteller i Norge til gunstige priser. Dette er et heleid norsk bookingsystem, med hovedkontoret lokalisert i Kristiansand. Gjør som over 38 000 andre medlemmer i boligbyggelagene og opprett en profil for tilgang til svært hyggelige priser på hotell. Når koronakrisen oppheves og vi kan reise utenlands, så finner du også tilgang til over 200 000 hoteller og feriehus i hele verden.

NORWEGIAN HOUSES
Oslo Opera
BEACH AT LOFOT ISLANDS

Bestill hotell til medlemspris

Når du bestiller hotellovernatting gjennom Hotell for medlemmer, kan du spare opptil 50 % sammenlignet med andre bookingsider med like betingelser. I tillegg får du 2 % bonus når overnattingen er gjennomført. Gå til bomidt.fordelerformedlemmer.no, og logg inn på ‘’Min side’’. Velg ‘’Medlemskap’’ i menyen til venstre. Nederst på siden kommer lenke til Hotell for medlemmer for å booke hotell og se priser. Der finner du også brukernavn og passord for direkte innlogging på Hotell for medlemmer.

Boreal reiser

Boreal reiser kan friste med Hurtigruten, med 34 havner fra Bergen til Kirkenes. Her kan man reise norskekysten tur/retur eller bare velge nordgående eller sørgående rute. Hvorfor ikke ta et stopp eller tre langs ruta for å utforske og gjøre noe spesielt i sommer? En reise med Hurtigruten langs Norges vakre kyst har med rette fått navnet "Verdens Vakreste Sjøreise".

Raftsundet 700pxl
DSC1014
Midnattsol pa MS Midnatsol HGR 110057 1300pxl

Bestill reise med Hurtigruten til medlemspris

Ønsker du en reise med Hurtigruten, om det er langs Norskekysten eller i andre eksotiske farvann, så får medlemmer i tillegg til ulike kampanjer også 5 % bonus. Reiser som Hurtigruten kansellerer kan fortrinnsvis ombookes. Da blir det gitt 125 % kompensasjon på opprinnelig reise, samt 10 % rabatt på den nye reisen. Men det er også mulig å få refundert innbetalt beløp. Reisen må bestilles hos Boreal Reiser, enten på telefon 518 20 210 eller på e-post: reiser@boreal.no. Husk å oppgi ditt medlemskortnummer (9 siffer) ved bestilling.

Tekst: Frank Gudbrand Mo, BBL Pivotal

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk