Forleng Hovedbilde

Forleng sommerkveldene!

Liker du å sitte ute om kvelden og kose deg med god mat og venner? La ikke regn eller kjølige høstkvelder stoppe deg fra et hyggelig terrasseliv.

Er det noe nordmenn vet å sette pris på, er det å nyte sommermånedene så lenge temperaturen tillater det. For å skape det ekstra uterommet, kan du velge i både fargerike, moderne og praktiske løsninger.

Forleng 2
Forleng 3

Med Pergola kan du invitere til hageparty uansett vær

Pergolaen er opprinnelig italiensk, der man siden renessansetiden har bygget hagekonstruksjoner som slyngplanter kan feste seg i. Den moderne pergolaen er en type markise som har fastmonterte ben i bakken. Den gir muligheten for permanent skjerming både for sol og regn, og skaper en funksjonell, intim uteplass.

– Siden konstruksjonen monteres fast i bakken, blir den svært stabil. Den tåler mer vind enn en tradisjonell markise, og den kan også være frittstående.

Forskjellige løsninger med pergola finner du her.

Forleng 4

Monter lys, varme og frontkappe

For å forlenge sene sommerkvelder kan du la markisen stå ute hele tiden. Det nye er å montere en nedsenkbar frontkappe med screenduk som forankres med vindsikring til rekkverk eller gulv på terrassen. I tillegg kan man montere lys med dimming og varmovner som skaper et trivelig utemiljø – selv etter solen har gått ned.

Se muligheter her.


Tekst og bilder: Markisemannen

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk