Forsidebilde

Golfturnering - Midt i FAIRWAY

BoMidt inviterer i samarbeid med Stiklestad Golfklubb til golfturnering. Du kan kvalifisere deg gjennom hele sesongen og til slutt spilles det finale den 29. september. Turneringen er åpen for alle, men BoMidt-medlemmer kan spille 2 for prisen av 1. Les mer om turneringen under.

Plakat 2

Turneringsregler

Påmelding kvalifisering:
Du går inn i klubbhuset, melder at du har tenkt å spille kvalifisering i BoMidt i Fairway. Du betaler startkontingent (50 kr) og leverer inn signert scorekort etter runden. For at runden skal være tellende kreves at dere er minst 2 spillere i samme ball som deltar i kvalifiseringen. Spill når du vil, med hvem du vil (maks 1 gang per mnd). Siste spilledato for kvalifiseringen er 15.september.

Startkontingent:
50 kr per forsøk + eventuell greenfee. Medlemmer av BoMidt og Stiklestad golfklubb får 2 kvalifiseringsrunder uten startkontingent. Medlemmer av BoMidt som er gjestespillere får spille 2 kvalifiseringsrunder til «2 for 1» (greenfee og startkontingent 350 kr). Finalen er gratis for de som tar seg dit.

Spilleform:
Netto slagspill (maksimum score netto dobbelbogey). Utslagssted II for herrer og IV for damer.

Klasser:
Klasse A: +8,0-18,0 Klasse B: 18,1-36,0

Finale:
Spilles 29. september klokken 10.00 (shotgun start)

Premier:
Vinneren av finalen i respektive klasse får et gavekort i proshopen til en verdi av 5000 kr! Fine trekkepremier!

Du finner arrangementet på GolfBox her.

Vil gjennom sesongen publisere oppdaterte lister på denne siden som viser hvordan det ligger an med kvalifiseringen i de to ulike gruppene:

HCP 0 - 18

Navn og score

HCP 18,1 - 36

Navn og score

Sist oppdatert 25.04.24

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk