Plisse Hovedbilde

Nå er det plissé som gjelder

I tettbebygde strøk eller der vindu er vendt ut mot vei eller nabo, er plisségardiner et populært alternativ. Det hindrer innsyn, men slipper fortsatt lyset inn.

Plisse Avsnitt 23

Ønsker du større fleksibilitet i forhold til innsyn, bør du velge plisségardin. Uansett hvilken form vinduet ditt har, finnes det alltid en løsning, ettersom plisségardiner kan tilpasses vinduets form og størrelse. Velg mellom automatisering eller plisségardin hvor du kan dra ned på tradisjonelt vis.

Med plisségarding har du enda større frihet til å velge hvilket område i vinduet du har lyst til å hindre innsyn. Dra fra ”toppen” og ned, eller dra fra ”bunnen” opp, og plasser plisségardinen der du ønsker skjerming.

Se eksempler her.

Plisse Avsnitt 4 2

Avviser søl og falmer mindre

Plisségardiner er både praktiske og dekorative og kan tilpasses alle typer vinduer. I tillegg tar de liten plass og har meget gode solbeskyttende egenskaper. Med en varmeavisende bakside reflekteres varmen og sørger for at fargeektheten holder seg bedre og dermed falmer mindre.

- Ved rengjøring bør du bruke en fjærkost eller støvsuger på lav effekt. Men om du skulle være uheldig å søle kaffe, cola eller annet på plisségardinen, er det bare å tørke av da plisségardinene fra den nye kolleksjonen har Dustblock – som gjør at søl og møkk ikke fester seg.

Plisse Avsnitt 4 1

Moderne design i trendy farger

Ved hjelp av grafiske løsninger kan du nå tilpasse designet når du velger plisségardiner til vinduene dine. Med den nye kolleksjonen kan du velge i fargerike mønstre og ellers det som måtte passe din personlige stil.

Markisemannen tilbyr plisségardiner i moderne design og trendy farger, samt transparente og lystette gardiner.

Se eksempler her.

Tekst og bilder: Markisemannen

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk