Midt BBL DSC2217s RGB

Nyhet: Betal medlemskontingent med Vipps og ta i bruk digitalt medlemskort

Nå får du mulighet til å betale medlemskontingenten på Vipps. I tillegg går vi over til digitalt medlemskort og fjerner fordelsbrosjyren i papir.

Medlemskontingent på Vipps

Last ned Vipps og betal medlemskontingenten enkelt gjennom Vipps-appen ved å huke av «akseptere og motta» fakturaer i Vipps. Du kan også gå inn i nettbanken og velge avtalegiro eller e-faktura, så vil du få giroen sendt dit.

Medlemskontingenten sendes ut i mars. Dette gjelder ikke dersom du eier en andel i et borettslag som er tilknyttet oss. Da blir medlemskontingenten automatisk dekket via felleskostnadene til borettslaget. Medeiere må imidlertid betale medlemskontingenten gjennom egen faktura.

Oversikt over medlemsfordeler

bomidt.no/medlemsfordeler kan du se alle medlemsfordelene dine gjennom hele året. Her vil avtaler og kampanjer være oppdatert til enhver tid, slik at du får med deg de beste tilbudene og kan spare noen ekstra kroner gjennom medlemskapet ditt.

Medlemsbevis på Min side

Vi sender ikke ut nytt medlemskort i plast. For å oppnå rabatt viser du frem ditt eksisterende medlemsbevis i plast eller medlemsbeviset som ligger på Min side når du betaler i fysisk butikk. Du finner medlemskortet når du logger inn på forsiden av Min side og skroller ned til "Mitt medlemskap".

Vi anbefaler deg å ta et skjermbilde av det digitale medlemsbeviset ditt, så slipper du å logge inn på Min side hver gang du skal vise det fram.

Har du problemer med det digitale medlemskortet?

Kontakt oss hvis du har problemer med å ta skjermdump eller ønsker å skrive ut kortet på papir, så skal vi hjelpe deg med dette.

Spar bonus

Husk at du automatisk sparer bonuskroner når du handler med et registrert betalingskort hos de av samarbeidspartnere våre som gir bonus. Du kan registrere betalingskortene dine på Min Side.

Vil du holde deg oppdatert på nye medlemsfordeler og konkurranser?

Abonner på nyhetsbrevet vårt og følg oss på Facebook.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk