Logo

Nytt navn og ny profil for en av Trøndelags største boligforvaltere

Nesten 50 år etter oppstarten står vi sterkere enn noen gang med over 3500 medlemmer og 2500 boliger nord i Trøndelag. Nå fornyer vi oss og gjør oss klar til videre vekst.

Historien vår viser at vi har vært både tilpasningsdyktige og nytenkende, og det ønsker vi å fortsette med. Nå er det på tide å bygge videre på visjonen vår om «å skape lokal bolyst» og ta den videre ut i Midt-Norge. Vi ønsker å styrke oss i konkurransen med andre aktører i markedet og synliggjøre våre fortrinn.

Nye boligprosjekter

Samtidig som vi ser en vekst ut over Innherred som region, vil vi øke satsingen på utvikling av nye og spennende boligprosjekter i samarbeid med ulike utbyggere. Dette gjør vi for å sikre at medlemmene våre har et godt tilbud av ulike boliger, tilpasset dagens familier, deres behov og ønskede boformer. Samfunnet er i stadig utvikling, og vi må følge med.

Vi bytter navn

For å løfte frem og understøtte denne satsingen, har vi valgt å bytte navn fra Innherred Boligbyggelag til Boligbyggelaget Midt.

-Vi ønsket et navn som ikke virket geografisk begrensende og som gjorde det enklere også å satse utover vårt historiske nedslagsfelt. Boligbyggelaget Midt er utviklet i samarbeid med styret, og føles veldig riktig både fordi det plasserer oss midt i Trøndelag og fordi det gir rom for å bruke navnet på ulike måter – i tillegg har det en fin dobbelbetydning. Vi er boligbyggelaget ditt, altså Boligbyggelaget Midt (Les: Mitt). Samtidig er navnet både lett å like og lett å huske. – Daglig leder, Vegar Furunes

Ny visuell profil

Samtidig som vi skifter navn, lanserer vi en ny og frisk visuell profil som står godt til navnet, og som vil bli synlig i og rundt våre lokaler både i Verdal, Steinkjer og Levanger.

-Det er viktig for oss med en profil som snakker til medlemmene våre. Det er dem vi er her for, og de som skal like oss og kjenne oss igjen. Den nye profilen vår er fargeglad og sprek, samtidig som den er både uformell og trygg. I tillegg underbygger den verdiene våre på en god måte. Boligbyggelaget Midt skal oppfattes som troverdig, nyskapende og handlekraftig – sammen med andre.

Du vil oppleve den nye profilen vår i alle kanaler, fra nye nettsider til dekor på skilt, bygg, biler, brosjyrer og annonser med mer. Vi håper folk liker det de ser. - Markeds- og medlemsansvarlig, Ragnhild Zeiner Petersen

-Vi har hatt styret og ansatte med i prosessen, og det har vært både spennende og utfordrende. Nå som ting er på plass, er vi alle enige om at dette ble bra og at det er noe vi står bak sammen, og som vi med stolthet og glede kan vise frem til både medlemmer og samarbeidspartnere. – Daglig leder, Vegar Furunes

Leverer de samme tjenestene

Samtidig som det skjer mye nytt, er det viktig å minne om at det meste blir som før.

Vi tilbyr fortsatt de samme tjenestene til borettslag og sameier og er fortsatt de samme dyktige fagfolkene.

Følg med oss fremover og stikk gjerne innom oss på et av kontorene våre!

Vi har kaffen klar.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk