Thomas Nessemo Pris

Pris til forsikringsansvarlig

Forsikringsansvarlig Thomas Nessemo gjør en prisverdig jobb for våre 123 totalforsikrede borettslag og sameier (av 160 borettslag sameier totalt)

Forsikring av bygg og anlegg er en vesentlig del av forvaltningen vi i Boligbyggelaget Midt gjør for våre 160 borettslag og sameier. Da er det godt å vite at vi har en av de beste forsikringsansvarlige i bransjen i vår familie. Thomas Nessemo har vært fast ansatt i Boligbyggelaget Midt siden 1994, de to siste årene med hovedansvar for forsikring. På årets forsikringskonferanse i regi av Boligbyggelagenes Partner, fikk Thomas utmerkelsen "Årets forsikringsansvarlige" i sterk konkurranse med ansvarlige fra resten av landets førtitalls boligbyggelag.

Serviceinnstilt og etterrettelig

Thomas fikk prisen for å være særlig serviceinnstilt og etterrettelig mot våre forsikrede borettslag og sameier når uhellet er ute. Et totalforsikret borettslag eller sameie slipper å tenke på det meste når ulykker skjer. Thomas og kollegaer inspiserer skade og foretar skadesanering. Han sørger for å tilkalle riktige håndverkere, samt tar seg av dialogen med forsikringsselskapet. I løpet av et år kan det være mellom 40 og 80 skader som må taes hånd om.

Totalforsikring

Totalforsikring er en komplett skadeforsikring som dekker de aller fleste hendelser som kan inntreffe, og som også inkluderer bistand fra boligbyggelaget i håndtering av skadesaker. I tillegg inngår et bredt spekter av skadeforebyggende tiltak som gir rabatt på forsikringen som strøm- og vannsjekk, montering av sprinkleranlegg, vannstopper og brannvarslingsanlegg tilknyttet døgnbemannet sentral.

Er borettslaget/sameiet ditt totalforsikret?

Ta kontakt med forsikringsansvarlig Thomas Nessemo for mer informasjon og en presentasjon av tjenestene våre:

Tlf. 913 40 330 eller e-post: tn@bomidt.no

Henter skjema

Takk for innsending

Vi vil ta kontakt så snart som mulig

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk