Langbord

Slik har vi fått det – Midt i Verdal

Da vi så etter nye lokaler på Verdal, hadde vi to ønsker: Vi ønsket å bli mer tilgjengelige for medlemmene våre og vi ønsket at lokalene skulle bidra til bedre arbeidsflyt. Med god hjelp fra Praksis Arkitekter og Studio Strek Interiørarkitektur fikk vi ønsket vårt oppfylt i Vektargården.

Når du går inn døra til hovedkontoret vårt i Verdal sentrum, blir du tatt imot av enten Eva Kristin, Linn Merete eller Toril i resepsjonen.

Toril

Vi byr deg gjerne på en kaffekopp, og den kan du ta med deg videre inn til det sosiale samlingspunktet vårt, nemlig det varme og lune "torget". Her er det hyggelig å ta en uformell prat.

- I samarbeid med de dyktige arkitektene hos Praksis Arkitekter klarte vi å legge til rette for at "torget" ble et naturlig tyngdepunkt i lokalene. Her kan både besøkende og ansatte samles rundt langbordet for uformelle møter og måltider, sier Hedda Skorem i Studio Strek Interiørarkitektur.

Langbord

På torget er det også en kjøkkenøy hvor vi kan tilberede mat til ulike måltider, møter og sosiale samvær.

Kjøkken

Hedda la vekt på verdiene og identiteten vår da hun kom med forslag til interiør.

- Boligbyggelaget Midt er en stødig bedrift som ønsker å være folkelig og imøtekommende. Derfor har vi brukt ekte og robuste materialer som treverk og ull. Fargebruken er inspirert av designhåndboken deres, som er farger som går igjen i alt de leverer fra seg. Dermed får kundene en helhetlig opplevelse.

Møbler

Belysningen gir assosiasjoner til lampeskjermer som du finner i et hjem. Det gir lokalene en hjemlig atmosfære.

Lamper

Den største endringen for oss som jobber i Boligbyggelaget Midt er at vi nå sitter i åpent landskap i stedet for hvert vårt kontor. Det kan være en fordel, siden vi har mange ulike ansvarsområder som er avhengig av å samhandle med hverandre. Når veggene tas vekk, er det lettere å få oversikt over hva som skjer i jobbhverdagen til kollegaene våre.

Linn

Utfordringen med åpen kontorløsning er at noen trenger mer ro enn andre når de jobber. Derfor kom vi fram til en løsning som ga skjerming uten å lukke kontorlandskapet. Vi har også flere små rom som vi kan benytte dersom vi har behov for å ha det helt stille rundt oss.

Stillerom

Vi byttet ut de opprinnelige vinduene i lokalet med store glassfelt. I tillegg til å få mer dagslys inn var dette også et grep vi tok for å åpne mer opp mot lokalsamfunnet. Boligbyggelaget Midt skal jobbe sammen med medlemmer, næringsliv og lokalsamfunn for å skape lokal bolyst. Da er det viktig at vi er i nærkontakt med lokalsamfunnet – også gjennom kontorlokalene våre.

Vektargata

Interiørarkitekt Hedda mener at de nye lokalene bekrefter seriøsiteten til Boligbyggelaget Midt overfor kunder og samarbeidspartnere.

- Jeg må berømme Boligbyggelaget Midt for å være svært fremtidsrettet og offensive. De har forstått at gode interiørløsninger er et strategisk virkemiddel. Måten man utformer omgivelsene sine på sier veldig mye om en bedrift. De som jobber i Boligbyggelaget Midt vil føle økt stolthet, noe som igjen kan tiltrekke seg de beste hodene i fremtidens arbeidsmarked.

    Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

    Ja, takk!
    Lukk