Mange lekre bolleservanter finnes hos Korsbakken Bad

Tips og inspirasjon til ditt nye bad

Det er mange valg som skal tas når et nytt bad skal planlegges. En ting er alt det tekniske og håndverksmessige, og der skal fagpersonene bistå med sin kompetanse. Men valgene rundt produkter, farger og hva som finnes er mange og det kan være vanskelig å bestemme seg. Derfor ønsker våre venner i Rørlegger`n Verdal å komme med noen tips og råd og dele litt rundt hva som rører seg blant leverandørene deres.

Finn stilen din

Hvilke farger og toner liker du? Er det varme toner, kalde toner, kontraster eller harmoni i produktene? Det kan være vanskelig å definere stilen sin, så her vil vi anbefale at du søker opp inspirasjon på for eksempel vår instagramkonto @baderomsinspo eller på Pinterest. Lagre alle bilder av bad du liker, samle dem sammen og med det kan du ta ut elementer i hvert bilde du liker og sette det sammen til ditt drømmebad.

Vikingbad Stort bad Urban 05
Her er det produkter levert av VikingBad.no, og selv om badet har akkurat samme form blir det to unike uttrykk med forskjellige møbler, fliser, farger og produkter.
Her er det produkter levert av VikingBad.no, og selv om badet har akkurat samme form blir det to unike uttrykk med forskjellige møbler, fliser, farger og produkter.

Dusj eller badekar?

Mange kunder som skal pusse opp bad har gjerne ønske om både dusj og badekar, og det er ikke alltid at plassen tillater dette. Med vårt tegneprogram så vil vi raskt få en oversikt over hva man kan få plass til. Ofte kan man se seg blind på plasseringene, og tenker ikke over at man kan flytte rundt på badet for å få plass – og da ofte til både dusj og badekar.

Embla badekar fra Interform
Embla badekar fra Interform

Et badekar er prikken over i´en, gir rom for velvære og ikke minst er det spesielt populært for barnefamilier! Det finnes utallige modeller på markedet i mange prisklasser så her må man finne en form man liker. Minimalistisk utseende, med eller uten bobler, armatur på vegg eller på karkant, hvilket materiale og til hvilken pris. Her har vi mange spennende leverandører.

Z1600 Dusjbadekar med glassvegger fra Svedbergs
Z1600 Dusjbadekar med glassvegger fra Svedbergs

Regndusj, eller takdusj som mange kaller det, er velvære og et smykke på veggen. Her finner man runde, firkantet og i mange spennende farger. Likeså er det uttrykket man ønsker toppet av løsning på glassdører eller vegger. Små hengsler, helprofiler – farget eller krom?

Grace glassvegger med hensgler i sort fra Macro
Grace glassvegger med hensgler i sort fra Macro

Noen ønsker en stor og god dusjnisje, gjerne med dobbel dusj, i stedet for badekar. Er badet lite vil en løsning med dusjdører i hjørne være en god løsning da glassdørene kan slåes inn og gi en god romfølelse.

MATS dusjhjørne fra Vikingbad
MATS dusjhjørne fra Vikingbad

Baderomsmøbler

Ut fra rommets størrelse vil vi via vårt tegneprogram se hvilken størrelse på innredning som vil passe best. Det finnes utallige muligheter med bredder, dobbel eller enkel kum, sideskap eller høyskap. Det er spennende å se hvordan rommet blir utformet ut fra ønsker og behov.

Variant dobbelinnredning fra Foss
Variant dobbelinnredning fra Foss

Flere av våre leverandører har fine alternativer når det kommer til benkeplater og bolleservanter. Det ser lekkert ut, det gjør at man kan bygge opp møbelet uavhengig av bredder på selve servanten og det gir rom for høye armaturer. Ønsker man en renere overflate er standardservanter i porselen eller kompositt det vi leverer mest av, og da i kombinasjon med alle typer materialer og farger på skrogene.

Mange lekre bolleservanter finnes hos Korsbakken Bad
Mange lekre bolleservanter finnes hos Korsbakken Bad

Rundt speil, firkantet speil eller speilskap?

Valgene er mange, også når det kommer til speil. Det kan være kjekt med litt ekstra oppbevaring rundt baderomsmøblene, og da kan speilskap være et godt alternativ. Dette avlaster skuffer og skap, og er perfekt for oppbevaring av hygeienartikler og annet.

VITA Møbel med speilskap fra Foss Fabrikker
VITA Møbel med speilskap fra Foss Fabrikker

Runde speil er i vinden som aldri før, og de kommer i forskjellige varianter og størrelser. Få følelsen av at speilet svever på veggen, aldri dugger pga varmefolie bak og få følelsen av det lille ekstra. Standard speil med innfelt lys er også en sikker vinner, med godt sminkelys og mulighet for innfelte stikkontakter.

ODA Speil fra VikingBad
ODA Speil fra VikingBad

Toalettløsning

Skal man renovere badet ønsker de fleste å få montert vegghengt toalett. Det er enklere å holde rent, ser flott ut og mulighetene er mange. Nå kommer de fleste leverandører med modeller som kommer uten spylekant for enklere rengjøring og dempelokk som enkelt kan tas av. Vi kan også montere toalettene høyere enn standard om man ønsker.

Glow 64 rimfree 2 water det muokattu

Opplev følelsen av å bli ren av varmt vann og varm luft ved å invistere i dusjtoalett fra Aquaclean. Hygiene og velvære er viktigere enn noen gang, og derfor vil nå mange velge et dusjtoalett fremfor et standard toalett. Mange kan være vant til å ha en bidè, og da vil et dusjtoalett være kostnad- og plassbesparende.

Geberit Bathroom 06 I Aqua Clean Mera

Badet er stedet du starter og avslutter dagen. Gjør badet til en god oase for velvære og avslapping! Vi gleder oss til å hjelpe deg på vegen mot ditt drømmebad.

Jorid Kjølsvik Selseth
Baderomsveileder
Rørlegger`n Verdal

Bad på 1, 2, 3?

I samarbeid med kjente, lokale leverandører pusser vi opp badet ditt på maks tre uker. Du forholder deg kun til én kontaktperson som koordinerer hele prosessen. Les mer og bestill en utforpliktende befaring her.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk