Har du tomt og vil samarbeide?

Boligbyggelaget Midt kan bistå med utvikling av ditt neste boligprosjekt. Vi tilbyr alt fra rådgiving til eierskap, og er en trygg og langsiktig partner.

Boligbyggelaget Midt er ikke bare ledende innen tekniske og økonomiske tjenester av borettslag og sameier. Vi engasjerer oss også sterkt i utvikling av nye og spennende lokale boligprosjekter i hele Trøndelag og går gjerne i partnerskap med tomteeiere, utviklere og utbyggere for å utvikle nye prosjekter.

Bred kompetanse

Vi har bred kompetanse og erfaring innen stifting av ulike typer boligselskap, drift, tekniske tjenester og økonomi/regnskap og kan bistå både som rådgiver, forvalter og med hel- eller deleierskap i prosjektet.

Nye boligprosjekter

I Boligbyggelaget Midt har vi stadig nye og spennende boligprosjekter på gang og har målsetting om å involvere oss i enda flere. Les om våre pågående prosjekter her.

Sammen om lokal bolyst

Sammen kan vi bidra til å gi et godt og allsidig tilbud av boliger det er godt å bo i, tilpasset enkeltpersoner, par og familier i ulike livsfaser – over hele Trøndelag.

Er du interessert i en prat om ditt neste prosjekt?

Ta kontakt med:
Hanne Strand på tlf. 958 31 700 eller e-post hs@bomidt.no
Thomas Totland på tlf. 476 23 624 eller e-post tt@bomidt.no

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk