hjerte_v2 Group 6 Shape
Markisemannen

Markisemannen/Mora Garasjeporter

Inntil 30 % rabatt på alle typer solskjerming og garasjeporter

Medlemsfordel

Inntil 30 % rabatt på alle typer solskjerming og garasjeporter.

Markisemannen har showroom i Jacob Weidemanns gate 6 i Steinkjer.

Besøk avtales med Jan Breivikaas:

E-post: jan@markisemannen.no
Tlf. 952 92 504

Om Markisemannen

Markisemannen er en kjede bestående av Lunex AS sine forhandlere, selgere og agenter. Lunex er en av landets ledende systemleverandører innen solskjerming. De er representert med datterselskap i Sverige og har agenter i Finland, Danmark og Estland. Siden etableringen i 1956 har de hatt stor fremgang med egenutviklede og delvis patenterte markisesystemer.

Hvert år produserer de mer enn 20 000 markiser og screen, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen/Lunex leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger.

Om Mora Garasjeporter

Mora AS er en ledende leverandører av vedlikeholdsfrie, isolerte garasjeporter på Østlandet. I over 30 år hadde bedriften tilholdssted på Kløfta, mens idag er vår besøksadresse Østre Aker vei 215, 0975 Oslo.
De utfører måltagning og leverer komplette tilbud på montering av garasjeporter og portåpnere. De tar seg også av demontering av eksisterende port, samt snekkerarbeid – dersom dette er ønskelig.
De leverer flere typer vedlikeholdsfrie, isolerte leddporter. Deres store utvalg gjør det enkere for kunden å finne sin stil og tilpasse garasjeporten hus og omgivelser.

Les mer på markisemannen.no

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk