Sak1 Toppbilde

Fem tips til god solskjerming

Solskjerming kan være så mangt. Og ikke nødvendigvis bare skjerming for solen. Hvilke behov har du? Her gir vi deg noen tips og løsninger.

Sak1 Tips1

1. Forleng sommeren med terrassemarkise

Det heter ”solskjerming”, men det er vel så mye ly for en god gammeldags, norsk regnskur. Installer terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe – og dekk bord til 10, uansett vær og hvor sene nattestimene blir. Se muligheter her.

Sak1 Tips2

2. Hold varmen ute med vindusmarkise

Hold varmen ute ved å stoppe solstrålene før de treffer vindusflaten. Du får da et mer behagelig inneklima - og skjermer effektivt møbler og tekstiler mot falming! Skreddersys til alle vindusstørrelser og finnes i et stort mønster- og fargevalg.

Sak1 Tips3
Sak1 Tips3 2

3. Pergola gir værsikre uteplasser og mer privatliv

Den moderne pergolaen er en type markise som har fastmonterte ben i bakken. Den finnes i utallige løsninger! Den kan leveres i forskjellige typer materialer, med og uten sidevegger i duk, glass, lameller osv. Pergola er en permanent skjerming både for sol og regn, og skaper en funksjonell, intim uteplass. Se forskjellige pergolaløsninger her.

Sak1 Tips4 2

4. Screen forhindrer innsyn, men gir deg fortsatt utsyn

Screen er en type solskjerming som tar liten plass og kan skjules bak fasadekledning. Screens gir fasaden et diskret, men moderne uttrykk, og løsningen tåler dessuten betydelig vind. Les mer om screens her.

Sak1 Tips5

5. I et vindu vendt mot vei eller nabo er plisségardin perfekt

Plissé er en svært fleksibel løsning som hindrer innsyn. Dra fra ”toppen” og ned, eller dra fra ”bunnen” opp - og plasser plisségardinen der du ønsker å skjerme for innsyn. Plisségardiner kan tilpasses ethvert vindu – uansett hvilken form det har – og finnes i mange typer, farger og mønstre! Se alternative løsninger her.

Tekst og bilder: Markisemannen

Medlemsfordel

Hos Marksemannen får du inntil 30 % rabatt på alle typer solskjerming.
Les mer.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk