Hannahmarie

Medlemsfordeler som virkelig monner

Det er mange fordeler med å bo i borettslag, og for Hannah Marie var medlemsfordelene en positiv overraskelse. Etter at hun satte seg inn i de ulike tilbudene, oppdaget hun fort at her er det penger å spare.

Åsen-jenta Hannah Marie har bodd både i Trondheim og Haugesund på grunn av fotballkarriere de siste årene. For noen år siden bestemte hun seg for å flytte til hjemtraktene og bor nå i Fagerheimbakken Borettslag i Levanger sammen med kjæresten. 25-åringen jobber som selger hos en kleskjede på kjøpesenteret Magneten og har økonomisk ansvar for leiligheten hun og samboeren bor i.

Når man er ung og i etableringsfasen er det mange ting man trenger. Månedsbudsjettet blir fort oppbrukt og gode tilbud er selvsagt gull verd. Hannah Marie og kjæresten har gjort flere gode kjøp, og setter stor pris på rabatter og bonuser de får gjennom medlemskapet i Boligbyggelaget Midt.
– Det går akkurat opp med økonomien hver måned, og derfor ble jeg selvsagt kjempeglad over å oppdage alle de gode tilbudene jeg får som medlem i Boligbyggelaget Midt, sier hun.

Hannah Marie har benyttet seg av rabattene hun får i de aller fleste butikkene som inngår i fordelsprogrammet og legger godt merke til bonusene når det er ting hun absolutt må ha. Særlig på kostbare elektrovarer har rabatter og bonusordninger vært til god nytte.
– Det har mye å si for meg at jeg kan spare endel på varer som jeg likevel er nødt til å kjøpe, og det er veldig bra at man kan ta ut bonusen i «cash», mener Hannah Marie.

Hun har ikke regnet nøyaktig på det, men har merket seg hva som er spart når det er snakk om store summer. Tosifrede rabatter kan gi stor uttelling når det er snakk om investeringer i hvitevarer, større møbler og lignende.

Bonus- og rabattordningene som ligger i medlemskapet i boligbyggelaget har helt klart vært med på å gi ekstra trygghet som fersk huseier. I tillegg kommer de andre fordelene som følger med det å bo i borettslag og dele på både utgifter og ansvar med andre. Hannah Marie legger til at hun har møtt trivelige og hjelpsomme folk hos Boligbyggelaget Midt som har hjulpet henne med flere ting i forbindelse med boligetableringen.

Hun trives både i borettslaget og med å være tilbake i hjemtraktene. Egen fotballkarriere er lagt på hylla til fordel for det sosiale – men snart skal hun starte med keeperutvikling for keepere i Sportsklubben Nessegutten. Det gleder hun seg til.
– Akkurat nå er jeg fornøyd med å etablere meg her, så får tiden vise, avslutter Hannah Marie.

Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk