344351272 606186368122429 5714768324589416410 n

Torsbustaden Skisenter er vinner av årets Midt i Hjertet-pris

Etter godt begrunnede nominasjoner, og en finalerunde med tre kandidater, ble Torsbustaden Skisenter årets vinner av Midt i Hjertet-pris. Premien på 30.000,- kroner ble overrakt ildsjel Vegard Hynne i Torsbustaden av Vegar Furunes, daglig leder i Boligbyggelaget Midt.

- Dette er vår måte å gi tilbake til lokalsamfunnet på. BoMidt har en ambisjon om å bidra til «Lokal Bolyst», og i den sammenhengen er det flere faktorer som må spille sammen. Man må ha noe å leve AV (jobb), noe å leve I (bolig) og ikke minst noe å leve FOR (blant annet kultur, idrett, venner og nettverk). Torsbustaden Skisenter er et godt eksempel på den siste faktoren, der de legger til rette for en god møteplass og spennende aktiviteter, særlig for barn og unge, sier Vegar Furunes.

Til årets finalerunde kom Torsbustaden Skisenter sammen med Huldance Dansestudio og Verdal Turnforening. Vegard Hynne og Torsbustaden trakk det lengste strået med 45 % av stemmene. I nominasjonsprosessen ble følgende skrevet om årets vinner:

- De har lyktes med et flott alpinanlegg for både barn, ungdom og voksne. I tillegg holder de på med sykkelløyper som kan brukes på sommeren. Dugnadsgjengen står på til enhver tid. Flott samlingspunkt i Levanger, som skaper bolyst her i Levanger/Skogn.

Vegard Hynne er meget glad og takknemlig for støtten fra BoMidt og mener prispengene skal komme godt med i videre satsing i Torsbustaden.

-Vi jobber med å kunne tilby flere aktiviteter for barn, unge og voksne i Torsbustaden. Nå til sommeren åpner vi sykkelløyper som vil være åpen for alle, hele sommersesongen. Vi har også som mål å med tiden få opp en helsårs varmestue med kiosk og toalett – så disse pengene kommer godt med til videre utvikling! Torsbustaden er viktig for oss, og veldig viktig for innbyggerne i området. Vi har 150 fantastiske frivillige som jobber for å holde anlegget og området vedlike. Vi har sett at det er et behov for et uorganisert fritidstilbud for både unge og voksne. Og det, gir oss motivasjon til å fortsette arbeidet.

Boligbyggelaget har tidligere delt ut Midt i Hjertet-pris til Nessegutten Tilrettelagt Fotball og Alpintgruppen i Inderøy IL

- Vi synes det er veldig hyggelig å kunne bidra opp mot lokale lag og foreninger på denne måten og vil fortsette med denne støtten til neste år, lover Vegar Furunes. Da vil vi åpne for en lengre nominasjonsprosess og håper dette vil engasjere mange, både til å nominere og stemme i finalerunden.


Hei! Vil du motta e-post om medlemsfordeler, konkurranser og andre nyttige ting?

Ja, takk!
Lukk